BioChallenge

egészségpiaci és gyógyszeripari
szaktudás

A BioChallenge Kft.-t 2013-ban alapították gyógyszeripari szakemberek. Piacelérési szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek: gyógyszerengedélyezés, ár/támogatási ügyintézés, piackutatás, logisztikai menedzsment.

Ginsana® kapszula és tonik

A Ginsana® hagyományos növényi gyógyszer, kifejezetten azoknak a felnőtteknek készült, akiknek egy kis többletenergiára van szükségük ahhoz, hogy szembenézzenek a mindennapok kihívásaival.

Gincosan® kapszula

A Gincosan® javasolt felnőttek csökkenő szellemi teljesítőképességének kezelésére (főleg idős korban). Ennek a jelei: lehetnek: szétszórtság, emlékezőképesség romlása, megértési zavar, feledékenység. A Gincosan® kiváló választás azok számára, akik szeretnének megbirkózni a romló mentális teljesítményből fakadó nehézségekkel, vagy megakadályozni az olyan, idősebb életkorral is összefüggő problémákat, mint például a koncentráció vagy a szellemi frissesség csökkenése.

Songha Night® tabletta

Természetes, relaxációt segítő készítmény, mely a rossz minőségű alvástól, nyugtalanságtól, ingerlékenységtől, feszültségtől vagy elalvási nehézségtől szenvedő felnőttek számára ajánlott.

Prostatonin® kapszula

Természetes megoldás azon 40 év feletti férfiak számára, akik szeretnének aktívan részt venni a jóindulatú prosztata-megnagyobbodás (BPH) korai tüneteinek leküzdésében.

Termékeink

Ginsana®
kapszula és tonik
A Ginsana® hagyományos növényi gyógyszer, kif...»»
Gincosan®
kapszula
A Gincosan® javasolt felnőttek csökkenő szelle...»»
Songha Night®
tabletta
Természetes, relaxációt segítő készítmény,...»»
Prostatonin®
kapszula
Természetes megoldás azon 40 év feletti férfia...»»