Ginsana® kapszula és tonik

A Ginsana® hagyományos növényi gyógyszer, kifejezetten azoknak a felnőtteknek készült, akiknek egy kis többletenergiára van szükségük ahhoz, hogy szembenézzenek a mindennapok kihívásaival.

Termék

A Ginsana® kapszula és tonik csakis természetes összetevőket tartalmaz, és hosszú távú energiát biztosít fáradtság, gyengeség és kimerültség esetén. A legjobb minőségű ginzengből készült Ginsana® természetes módon hozza vissza életerejét.

Nappal vagy éjszaka, munkához vagy szórakozáshoz, kimerült menedzsernek, nyomás alatt álló újságírónak, vagy a munka és családi élet feladataival zsonglőrködő fáradt édesanyának. Mindenki, akiknek hosszú távú energiára van szüksége, értékelni fogja a Ginsana® készítményt.

Ajánlás

Használata javasolt a szervezet csökkent fizikai és szellemi teljesítőképessége esetén, úgymint:

  • gyengeség, kimerültség, fáradtság
  • koncentráció csökkenése
  • betegség utáni lábadozás időszakában.

Összetétel

  • Egy kapszula hatóanyaga: 100 mg standardizált ginzenggyökér G115 (Panax ginseng C.A. Meyer, radix) száraz kivonatot (4 mg össz-ginzenozid tartalom) kivonószer: 40% (V/V) etanol.
  • Egyéb összetevők: laktóz-monohidrát, vízmentes kolloid szilícium-dioxid, finomított repceolaj, lecitin, részlegesen hidrogénezett szójaolaj, hidrogénezett szójaolaj, sárga viasz, szójalecitin, etil-vanillin.
  • Kapszulahéj: zselatin, 85%-os glicerin, részlegesen dehidratált szorbit-szirup, fekete vasoxid (E172), vörös vasoxid (E172), etil-vanillin.

Kapszula: 100 mg ginzenggyökér kivonat kapszulánként

Tonik: 140 mg dózisonként (15 ml)

Mi a G115® Ginseng kivonat?

A G115® Ginseng kivonat egy gyógyhatású kivonat, mely a Panax ginseng C.A. Meyer gyökeréből készült. A G115® Ginseng kivonat standardizált. Ez azt jelenti, hogy minden dózis azonos mennyiségű aktív hatóanyagot tartalmaz, ennélfogva ugyanaz a minőség és hatékonyság garantált minden kapszulánál.

Gyógyszerforma

A Ginsana® az alábbi kiszerelésekben kapható:

  • Lágyzselatin kapszulák, buborékfóliában 30, 60, db-os kiszerelésben
  • Alkoholmentes gyümölcs tonik üvegpalackban 250 ml és 2x250 ml kiszerelésben

Adagolás

  • Kapszula: napi 2 kapszula, egyenként 100 mg standarizált
  • Tonik: napi 15 ml, mely 140 mg standarizált G115® Ginseng kivonatot tartalmaz

További információ

Minden kapszula 3.46 kcal-t (14.5 kJ) tartalmaz. A Ginsana® hosszú távú kezelésre alkalmas. A G115® Ginseng kivonatnak nincs ajzószer jellegű vagy ösztrogénszerű hatása, és menopauza idején is alkalmazható.

További információkért kérjük olvassa el az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet honlapján található, aktuális betegtájékoztatót!

Megjegyzés: A G115® a Pharmaton SA Svájcban bejegyzett, engedéllyel használt védjegye.

Hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra való alkalmazása
a régóta fennálló alkalmazáson alapul.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!