Gincosan® kemény kapszula

A Gincosan® javasolt felnőttek csökkenő szellemi teljesítőképességének kezelésére (főleg idős korban). Ennek a jelei: lehetnek: szétszórtság, emlékezőképesség romlása, megértési zavar, feledékenység. A Gincosan® kiváló választás azok számára, akik szeretnének megbirkózni a romló mentális teljesítményből fakadó nehézségekkel, vagy megakadályozni az olyan, idősebb életkorral is összefüggő problémákat, mint például a koncentráció vagy a szellemi frissesség csökkenése.

Termék

A Gincosan® természetes kombinációja a ginkgo biloba és a ginzeng kivonatának, melyek javítják a szellemi teljesítményt: segítenek a koncentrálásban, a figyelem megtartásában és javítják a memóriát. Hagyományos növényi gyógyszer, kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott javallatokra alkalmazandó.

Ajánlás

  • Javítja a kognitív funkciókat, különösen azokat, amelyek a memóriához és a mentális teljesítményhez kapcsolódnak, mint például az emlékezőképesség, megértés.
  • segít felülkerekedni a szellemi fáradtságon, így könnyebben észben tudja tartani az információkat;
  • felveszi a harcot a koncentrációs nehézségek és a figyelemhiánnyal, szétszórtsággal szemben;
  • csökkenti a feledékenységet.

Összetétel

Egy kapszula tartalma:

  • 60 mg tisztított, beállított ginkgo biloba kivonat
  • 100 mg standardizált G115® Panax ginseng kivonat

Egyéb összetevők: laktóz-monohidrát, szilícium dioxid, mannit, magnézium sztearát, porlasztva szárított glükóz szirup. Kapszulahéj: zselatin, titán-dioxid (E171), sárga vasoxid (E172), vörös vasoxid (E172), tisztított víz.

A Gincosan® hatásos kombinációja két  növényi kivonatnak, amelyek természetes módon támogatják a szellemi vitalitást. A ginkgo segíti az agyi vérkeringést, fokozva az agy oxigénellátását, míg a ginzeng javítja  a szervezet csökkent fizikai és szellemi teljesítőképességét.

Gyógyszerforma

A Gincosan® elérhető kemény kapszula formában, 30 darabos kiszerelésben, dobozban és 30 vagy 60 darabos kiszerelésben, buborékfóliában.

Adagolás

Napi 2x1 kapszula (reggel és délben) étkezés után. A kapszulát vízzel, vagy más folyadékkal ajánlott bevenni.

További információk

Az oxigén az agy energiaforrása. A szervezetbe jutó oxigén 20%-át az agy használja. Még az oxigénellátás kismértékű csökkentése is károsíthatja az agy hatékony működését. A mentális stimuláció, a testmozgás és a friss levegő javítja a memóriát és koncentrációs képességet.

A készítmény alkalmazása előtt meg kell győződni arról, hogy a tünetek (szétszórtság, megértési zavar, feledékenység) mögött nem áll más alapbetegség.

 

Hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra való alkalmazása
a régóta fennálló alkalmazáson alapul.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!